Translate

Saturday, July 27, 2013

ANDY SAN DIMAS-Născut Andy San Dimas SA in Baltimore, Maryland.

Născut Andy San Dimas SA in  Baltimore,  Maryland. Ea a lucrat la videoclip magazin ONU pentru adulti de la Varsta de 18 ani inainte de Intrarea in industria pornografică.  Ea un director Contactati-,  Eon  Mckai, printr-ONU Mesaj pe   MySpace, cu Doar o imagina gol de ea Dupa ce o vazut mai multe ANUNTURI pentru filmele vanzare in Reviste de la magazin. El A în industrie recrutat, Si un debutat version filmul Sau,  Dana DeArmond  e Modelare Rolul  version decembrie 2007.  

Numele EI de scena Este DIN  oraș  ȘI  liceu  prezentat version  Bill ȘI Bogus Journey lui  Ted.  

Ea ȘI  Bobbi Starr  un aparut version adaptarea cinematografică a  lui James Sallis  lui Roman,   unitate. Filmul regizat de un Fost  Nicolas Winding Refn  Si a Fost lansat în 2011.  [4]  Dimas, VA fi în 2013 Comedia-groază  Lumberjack Omul  îngrijire co-stele, cu  Paul  Ruebens.  

În 2011, ea a aparut version  Solicitarea Alexandria  filmul "s" pe scena. 

La data de 13 iulie 2013 San Dimas o Fost SCO de la ONU  Pittsburgh Pirates  joc la  PNC Park  pentru o Tribuna dansa version Pantaloni Scurti si o masca unicorn. Ea a mai tarziu, Twitter o imagine de  Poliție Pittsburgh  ofițer purtând masca EI unicorn la stadion .  Http://www.imdb.com/name/nm2872008/                                                                        









































No comments:

Post a Comment